Detoks kože obraza doma v 7 korakih

Detoks kože obraza doma v 7 korakih

Živijo,

V zadnjem obdobju sem dobila večkrat podobno vprašanje

˝Maja, kako doma poskrbim za kožo obraza?˝, kar ti bom razložila skozi 7 enostavnih korakov.

Ko narediš detoks bo tvoja koža spet negovana, sijoča, mehka in gladka, učinek pa na tvojo kožo bo podoben, kot pri tvojem obisku kozmetičnega salona.

Koža je tvoj največji organ, apsorbira – vpija vse kar na njo apliciraš – naneseš.

A kot sama veš dekorativna kozmetika – make up lahko vsebuje številne sestavine, katerim bi se dilo dobro izogibati, saj škodijo tvojemu zdravju in videzu obraza.

Omenila bi samo par: težke kovine, konzervanse, parabani, formaldehidi…

7 korakov do čudovite kože obraza

Vseh 7 korakov boš enostavno naredila kar doma.

Zima je končno za tabo, ampak je pustila številne posledice na koži obraza.

Nizka temperatura in gretje v prostorih, je izsušilo in dehidriralo tvojo kožo. Potem bo tvoja koža ponovno negovana, sijoča, mehka in gladka, skozi 7 korakov, ki ti jih nemudoma razkrijem.

1. Očisti obraz tako, da naneseš mleko ali peno za čiščenje obraza, potem pa izperi z blazinicami namočenimi v topli vodi.

2. Na suho blazinico naneseš losjon za obraz in ga apliciraš.

3.Da bi uspešno odstranila vse odmrle celice s površine kože in pripravila kožo za lažje vpijanje izdelkov za nego, zdaj naredi piling obraza, vrata in dekolteja. Uporabi nežen dnevni encimski piling ali nežni piling, po tvoji želji. S krožnimi premiki obdelaj obraz, vrat in dekolte in nato ponovno izperi obraz z blazinicami namočenimi v topli vodi.

4. Apliciraj primerno masko za obraz, a izberi takšno, ki je je hranilna in vlažilna, drži jo 20 do 30 minut in ponovi postopek izpiranja…

5. Še enkrat očisti kožo obraza z losjonom.

6. Nanesi serum ali kremo za območje okrog oči.

7. Uporabi dnevno kremo proti staranju kože in ima negovalni učinek, a ne pozabi na obvezni zaščitni faktor tvoje kreme, da se izogneš pojavu hiperpigmentacije in prezgodnjega staranja kože, ki povzroči izpostavljanje soncu.

Seveda ti na temu mestu priporočam uporabo kreme, na katero tudi sama prisegam in nudim 100% garancijo na zadovoljstvo….

O kateri dnevni kremi govorim preveri s klikom na spodnji gumb.

Detoks ponavljaj vsaj 4 dni zaporedoma za boljši učinek.

Verjamem, da ti bodo moji nasveti pomagali.

Maja

P.S. Zdaj ko se odpravljam na sprehod me bolj matra katera sončna očala naj uporabim, a bom šla brez očal – Marko me čaka.

Deli prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Košarica
  • V košarici ni izdelkov.