5 najljubših parfumov

5 najljubših parfumov

5 najljubših parfumov

5 najljubših parfumov, ki bi jih morala preizkusiti vsaka ženska vsaj enkrat v življenju.

Živjo, moje ime je Dijana. Sem mama dveh otrok in zaprisežena uporabnica parfumov. Jih obožujem, dišava mi že navsezgodaj polepša jutro in nato še dan.

Kot mama se držim izreka, da se življenje z nazivom Mama ne konča. Kar pomeni, da še vedno lahko uživamo življenje, se imamo lepo, se uredimo in počutimo lepe, se razveselimo, se zjokamo ko nam je najhuje in se prepustimo užitkom.

Že kot najstnica skozi srednjo šolo sem se z največjim veseljem odišavila. Seveda takrat velikega budgeta ni bilo in sem si privoščila večinoma parfume nižjega cenovnega razreda, ki so se razdišali kaj kmalu. Ni bilo obstojnosti, ni bilo čutit posebnih not, ki odlikujejo parfum in včasih so tudi zasmrdeli.

Zakaj je Unikatna Slovenija drugačna?

Ker so parfumi kot original, ni odstopanja ne v notah, ne v obstojnosti. Parfumi so dolgo obstojni, močni in hkrati rahli. Namenjeni uporabi za vsak dan, za posebne priložnosti.

5 najljubših parfumov

Preden delim s teboj svoj 5 najljubših parfumov, naj ti zaupam še malo zanimivost. Parfum je potrebno izbrati previdno in skrbno. Nič ni narobe, če izberemo več parfumov hkrati, morda enega za dnevno aplikacijo in drugega za večerne izhode in priložnosti. Zato izbiratje parfume s previdnostjo. Čez dan izberite dišavo, ki bo bolj rahla, nežna in ne preveč vsiljiva. Za večerne priložnost pa si dovolite kanček drznosti in teže. Naj bo parfum ob vonju močan in bogat. Naj vaš vonj pritegne občudovalce.

Prav tako je zelo pomembno, kam apliciramo parfum. Najbolj znane cone za aplikacijo so: vrat, zapestje in dekolte. Saj so pore vedno odprte in utrip nam omogoča, da se vonj čim lepše razdiši okoli nas.

5 najljubših parfumov

DIOR – HYPNOTIC POISON

Hypnotic Poison sem prvič zasledila pri mami. Prejela ga je kot darilo v 30ml prekrasni embalaži, ki me je enostavno prevzela. Sladkoba v samem parfumu je poskrbela za očaranost. Parfum je primeren bolj za večerne izhode ali posebne priložnosti, ter se bolj prileže jesensko – zimskem obdobju. Sama dišava je nežna in nima ostrine v sebi, temveč mehkobo, ki te enostavno prevzame. Nekaj glavnih not, ki krasno dopolnujejo parfum so kokos, sliva, marelica, jasmin, kumina, tuberoza, vrtnica, lilija, vanilija, mandelj, sandalovina in mošus.

PACO RABANNE – LADY MILLION

Ob nanosu se čuti težina parfuma, vendar v dobrem pomenu. Parfum je bogat, močan a hkrati ravno prav sladek. Čutijo se sladke, cvetlične note. Vsekakor je bolj primeren za večerne poletne izhode, morda za zmenek ali večerjo v mestu. Ob mislim na Lady million me prevzamejo črni outfiti v kombinaciji z zlatim nakitom. Zgornje note so malina, neroli in amalfijska limona; srednje note so jasmin, afriški pomarančni cvet in gardenija; osnovne note so beli med, pačuli in jantar. Embalaže parfume pa je enostavno prečudovita in ukazuje na to, da smo ženske diamanti.

THIERY MUGLER – ALIEN

Topla dišava, ki je primerna za jesenko – zimske dni in ki zna prebuditi še tako ‘zamašen’ nos. Dragocena dišava, ki se nanese samo ob posebnih priložnostih. Že samo ime Alien nam pove, da je parfum izven serije. Parfum, ki poskrbi da se ob nanosu počutimo in vedemo samozavestno. Parfum, ki ni iz tega planeta. Če želite očarati sodelavce ali partnerja, je vsekakor prava izbira. Zgornja nota je jasmin, srednja nota je lesna nota, osnovna nota je jantar.

SI – ARMANI

Recite ‘SI’ ženstvenosti in samostojnosti s svežo dišavo Armanija. Armani je že sam posebi znan po prefinjenosti, eleganci in ne ravno minimalizmu. Zato si tudi pri dišavah dovolijo izkoristit sloves in vedno znova razvijejo dišavo, ki presega vse meje. Lahka, sveža in pomladno-poletna dišava vas bo že zjutraj popeljala novim izzivom naproti. Z dišavo Armani SI si boste dovolile biti drzne, samozavestne in izzivalne. Dišava združuje sveže note črnega ribeza, zelene hruške, italijanske bergamotke, mandarine in olja nerolija s cvetličnim srcem frezije in majske vrtnice. Kompozicijo zaključi pridih mošusa, jantarnega lesa, vanilije in pačulija.

Armani SI

NARCISO RODRIGUEZ – FOR HER

Z izbiro parfuma For Her obljubim, da ne boste zgrešili. Parfum je prejel 2 nagradi od dneva razvoja in še danes osvaja srca mnogih žensk. Variacij parfuma For Her je kar nekaj, a kateregakoli boste izbrale bo pravi. Zgornje note so afriški pomarančni cvet, osmantus in bergamotka; srednje note so mošus in jantar; osnovne note so vetiver, vanilja in pačuli. Parfum je dokaj intenziven, a prijeten na voh. Bonus točke pa prejme, ker ga lahko nosite skozi celo leto in vse letne čase.

Mojih 5 najljubših parfumov, ki jih najdeš tudi na Unikatna Slovenija.

Deli prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Košarica
  • V košarici ni izdelkov.