5 najbolj privlačnih moških parfumov

5 najbolj privlačnih moških parfumov

Ženske se ne bodo mogle upreti tebi in tvojemu vonju…

Dišeča pisana družba (čeprav bodo tale blog zapis brali v večini primerov moški) verjamem v žensko radovednost, ki bo pripeljala, da kakšna ženska prebere in poda svoje osebno mnenje in izkušnje.

Takoj na samem začetku bi želel razčistiti zelo pomembno zadevo, kajti vse zapisano v nadaljevanju ima opravka z moško – ženskimi odnosi, ki naj bi pripeljali do želene pozornosti.

A v resnici ne gre za iskanje pozornosti, če boljše razmislim, namreč v nadaljevanju gre za potrebo – željo po ljubezni, ne glede na to ali si samski ali samska.

Moško – ženski odnosi so pogosto naporni in kompleksni, a dajva si na temu mestu raje natočiti kozarec čistega vina.

Sam si bom vzel Cabarnet Sauvignon : )

Zdaj ko sva se sprostila, dovolil si bom in zapisal nekaj kar ti morda ne bo všeč.

Moškemu v današnjem času manjka pogum in domišljija pri osvajanju ženske, kajti naloga moškega (lovca) kljub temu, da živiš v sodobnem času je osvajati in zapeljati žensko.

Ženski v današnjem času manjka nežnosti in ženske energije, ki pripelje moškega, da začne osvajati in nekaj ukrepa. Istočasno ženska čaka princa na belem konju, a hkrati sama ne ve kaj si želi od sebe, od moškega in še najmanj od življenja, ki žensko preganja v obliki straha.

A za vsem skupaj je veliko psihologije, analiziranja in zgodovine, ki si zasluži poseben zapis.

Pustiva to raje za drugič.

Greva raje k bistvu mojega pisanja, ki ti bo razkrilo 5 najbolj privlačnih moških parfumov in dodaten bonus.

Kako se pravilno in učinkovito parfumirati danes ne bom pisal, saj sem o temu pisal v starejših blog zapisih.

Če bi želel še to dodati bi bil ta članek daljši kot govori poslancev v državnem zboru in si tega nikakor ne želiva.

Posvetil se bom vprašanju “Zakaj se sploh parfumiram?” in ti nanj tudi odgovoril.

Tako moški kot ženska se parfumira zaradi čustev, a se tega velika večina rednih uporabnikov in uporabnic parfumov sploh ne zaveda.

Naj ti razložim…

Uporaba parfuma dokazano izboljša samopodobo in te spravi v dobro počutje, energija se avtomatsko dvigne in se tako čustveno precej odpreš.

Seveda ima redna uporaba parfumov številne druge koristi in pozitivne učinke, ki ti pripomorejo na poti do pozornosti druge osebe.

A najprej je potrebno dati in šele nato lahko dobiš tako želeno pozornost, ki te morda pripelje do ljubezni.

Če želiš ljubezen, najprej bodi ljubezen.

Privlačiš tisto kar si danes, ne tisto kar želiš biti jutri…

V primeru, da upoštevaš zgornji nasvet, ti garantiram, da bo tvoja uporaba parfumov dobila popolnoma novo smer, ki bo prinesla želeni rezultat.

Vrednost v obliki pozornosti in edinstveno, tako želeno ljubezen…

Čas je, da ti razkrijem 5 najbolj privlačnih moških parfumov in dodatni bonus za posebne priložnosti.

Najbolj privlačni moški parfumi

1. Bad Boy – Carolina Herrera pooseblja dvojnost človeka v krepkem simbolu nove moškosti. Močan, a občutljiv, junaški, a hkrati ranljiv, Bad Boy je prepričan v to kdo je, objema vse strani svojih kontrastnih osebnosti. Bad Boy ujame večkratnike vidika sodobnih moških v eksplozivnem, a prefinjenem modernem vonju.

2. Eros – Versace je posebej zasnovan za strastnega moškega, kot je bil tudi grški bog Eros. Ta parfum popolnoma izraža moč in čutnost, simbolizira ljubezen, željo in strast.

Eros je namenjen močnim in samozavestnim moškim, ki vedo kaj želijo.

Eros okrog tebe ustvari izredno avro in daje ti občutek čutne svežine. Parfum v sebi skriva ključ do čiste ljubezni in izraža pravo poželenje med moškim in žensko, dobesedno pooseblja idejo zapeljevanja.

3. K by Dolce & Gabbana – Dolce & Gabbana bo tebe in tvojo okolico prepričal, da poznaš najboljšo pot do izražanja močnega značaja in naravne karizme sodobnega moškega.

K by D&G je namenjen pogumnim in samozavestnim moškim. K kot King ti pove več kot je potrebno.

4. Aventus – Creed predstavlja proslavo moči, uspeha in poguma, a hkrati odseva romantične predstave o življenju, energičnosti, vztrajnosti, vojno, mir in ljubezen.

5. Blue Seduction – Antonio Banderas je moderen in osvežujoč parfum, ki iz fanta naredi moškega vrednega občudovanja. Parfum izraža moškost in moč, ki je skrita v moškemu.

Nobena ženska se ne more upreti parfumu Blue Seduction, ki ga je ustvaril čuten in samozavesten Antonio Banderas.

In za konec sem izbral zmagovalca za posebne dogodke in večerne izhode v obliki bonusa…

Sauvage – Dior predstavlja tvojo osebnost in podpis, ki izžareva tvojo notranjost, kot zunanjost. Skrivnostno močen in obarvan s čarovnijo življenja. Ko volk pride na plano in nebo se sveti, razkrije se nova prefinjena moškost.

Za najbolj privlačne parfume me je vprašal mladi K in sva na to temo spregovorila kar nekaj besed, za kateri parfum se boš odločil še vedno ne vem, a vem nekaj precej bolj pomembnega in velja tako za moške, kot za ženske.
Vsak dan poskusi biti najboljša verzija sebe, morda le za 1% boljša kot dan prej in neguj ljubezen do sebe.

Lepo bodi

Damir Junuzović

P. S. Parfum nima omejitve, kot tudi ljubezen ne.

Deli prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Košarica
  • V košarici ni izdelkov.