Malo poznana napaka, ki je lahko usodna pri tvoji vsakodnevni uporabi parfuma

Unikatna Slovenija

Malo poznana napaka, ki je lahko usodna pri tvoji vsakodnevni uporabi parfuma

˝Absurdna napaka!˝

Kdaj uporabiš parfum?

Kako uporabiš parfum?

Kateri parfum izbereš?

Zakaj uporabiš parfum?

.

.

.

To je le nekaj enostavnih in relevantnih vprašanj, ki bi si jih sam zastavil preden bi skoči v svet čudovitih parfumov, ki pišejo mnoge zgodbe

(obožujem zgodbe in zgodbarjenje)…

A preden ti razkrijem napako, ki je zate lahko usodna, bi te želel nekaj vprašati

˝Kako ti izbereš obroke (hrano) za naslednji dan?˝?

Morda se ti na temu mestu zdi moje vprašanje butasto in strel v prazno, a če prebereš do konca, ti bo vse jasno.

Ne glede na to ali imaš odvečne kilograme, ali si na drugi strani želiš tako kot jaz dodatnih šest kilogramov mišične mase, je potrebno načrtovati obroke, treninge in prehranske dodatke, da bo tvoj cilj lažje dosegljiv.

Podobno je pri izbiri parfumov in njihovi uporabi.

Brez cilja in načrta ne gre…

Najprej je potrebno vedeti kakšen je tvoj cilj in načrtovati izbiro (nakup) in samo uporabo parfumov v vsakodnevnem življenju, ki ustreza tvojemu življenjskemu stilu.

V pomoč naj ti bodo zgoraj napisana štiri vprašanja, jaz ti pa razkrijem moj recept, ki je sestavljen iz sedem kriterijev (pogojev), da pride nov parfum na mojo domačo poličko in ga uporabim ob ustrezni priložnosti.

Proces se začne pri samemu vonju parfuma, ki ga ocenjujem glede na sestavine in kako se parfum razvije na moji koži eno uro po samem nanosu. Tako parfum (dišava) izpolni prvi kriterij, da prijetno dišim in sem higiensko brezhiben, da ne puščam smrdečega vonja okrog sebe.

Nadaljujem pri samem razpoloženju, ki ustvarja parfum na mojem počutju, ki je zelo povezano s čutili in občutkom, da me parfum obvezno poživi.

Sem že pri tretjem kriteriju, ki je dokazan s pomočjo raziskav in psihologije katera dokazuje, da je dobro izbran parfum ˝pravi booster˝ na samozavesti

To imej vedno na umu : )

Privlačnost je na drugi strani eden od glavnih razlogov za neverjetne ljubezenske zgodbe med moškimi in ženskami, za kar je eden od glavnih krivcev ravno parfum, ki se poigrava s tvojo energijo, čutili, igrivostjo in nezavednim umom…

Kot bi rekla moja dobra stranka Nina

˝Damir saj nisem jaz kriva, da ne grem niti v posteljo brez parfuma in moj mož to vedno dobro opazi…˝.

Nina že ve kako poskrbeti za privlačnost.

Na drugi strani parfum, ki se popolnoma zlije s tvojo kožo in je podpis na tvoji koži zmanjša utrujenost in glavobol. Seveda je pogoj za to, da ne vsebuje nobene sestavine, ki tebi ne ustreza oziroma ti celo škodi.

Zdaj pa najbolj pomemben kriterij v obliki ˝afrodiziaka˝ tako za moške, kot za ženske, ki si želijo vedno znova dozo naboja v obliki energije, ki te prebudi na poti raziskovanja igrivosti življenja.

Parfum na dan, odžene stres daleč stran…

In na koncu pridem do mojega sedmega – zadnjega kriterija, ki izhaja prav iz igrivosti, da sem vedno sproščen in znam kontrolirati stres, ki ga povzročajo različne vsakodnevne situacije.

Kateri parfum boš ti izbral ali izbrala ne vem, a zagotovo vem, da upoštevanje teh sedem kriterijev zahteva potrpežljivost in pogum.

Zahteva cilj in načrt, kot pri načrtovanju obrokov za naslednji dan ali osvajanju simpatije, ki še vedno čaka tvoje vabilo na zmenek.

Skratka ne čakaj, poslovi se od straha in naredi prvi korak v smeri tvojega načrta in mi piši, da skupaj poiščeva tisti ˝opojni˝ parfum zate…

Prepričan sem, da bo tvoj naslednji parfum čisti afrodiziak, ki bo tudi mene vrgel na rit in zmešal glavo za vsaj trenutek ali dva.

 

Lepo bodi

Damir Junuzović

P. S. Vedno imej na umu, da gre ljubezen skozi želodec in parfum ti odpre želena vrata do srca tvoje simpatije.

Deli prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Košarica
  • V košarici ni izdelkov.