Pomladne dišave

Pomladne dišave

Pomladne dišave in kako jih izbrati. Pomlad je že tu, prebujanje nas samih, prebujanje narave. Sonce se je prikazalo in že smo bolj energični. Bolj sveži. Potrebujemo samo še nekaj za popestritev svežine. Za pravi občutek prebujetnosti. Dišave. Vendar ne kar vsake dišave, amapk pomladne dišave.

Nošenje parfuma spomladi je lahko odličen način za osvežitev vonja in dodajanje pridiha lahkotnosti vašemu celotnemu videzu.

Spomladanski parfumi so dišave, ki so posebej zasnovane za zajemanje bistvo pomladi. Običajno so lahki, zračni in sveži, z opombami, ki vzbudijo cvetoče rože, zelene listje in svež zrak sezone. Nekatere izmed najbolj priljubljenih pomladnih dišav vključujejo:

Cvetlični vonji: Najbolj pogosta in priljubljena kategorija pomladnih parfumov so cvetlične dišave. Ti vonji so namenjeni zajem arome cvetočega cvetja, z notami, kot so vrtnica, jasmin, sivka in bohunja.

Vonji citrusov: dišave citrusov so še ena priljubljena kategorija pomladnih parfumov. Za te vonje so značilne sveže, zesty note limone, limone, grenivke in pomaranče.

Zeleni vonji: Zelene dišave so navdihnjene s svežo, novo rastjo pomladnega listja. Ti vonji so pogosto narejeni z notami, kot so trava, listje, in zelišča, kot bazilika in meta.

Sadni vonji: Sadne dišave so odlična izbira za pomlad, z notami, kot so jabolko, hruska in breskovka, ki zajemajo sladkost sezone.

Vodni vonji: Vodne dišave so navdihnjene s svežim, čistim vonjem oceana. Te dišave imajo pogosto noto morske soli, oceanskega vetričja in morskih sporazumov.

Pomladne dišave

“Spring is nature’s way of saying, ‘Let’s party!'” – Robin Williams

Pomladne dišave in pravilen nanos

Nošenje parfuma spomladi je lahko odličen način za osvežitev vonja in dodajanje pridiha lahkotnosti vašemu celotnemu videzu. Tukaj je nekaj nasvetov za nošenje parfuma spomladi:

    Izberite lahkoten, svež vonj: Spomladi je najbolje izbrati parfum, ki je lahko in svež, s cvetličnimi, citrus ali zelenimi notami. Ti vonji bodo dopolnili novo rast sezone in toplejše vreme.

    Nanesite rezervno: Pomembno je, da spomladi ne nanesete preveč parfuma, saj lahko toplejše temperature povzročijo, da vonj postane premožen. Nanesite le majhno količino na pulzno točko, kot so zapestja, vrat in za ušesi.

    Razmislite o plastenju: Da bi vaš parfum trajal dlje in ustvaril edinstven vonj, razmislite o plasti z vonjem lotion ali telo pranje, ki dopolnjuje parfum note.

    Ne pršite neposredno na oblačila: Najbolje je, da parfuma ne razpršite neposredno na oblačila, saj vonj lahko obdrži in potencialno obmaže oblačila. Namesto tega ga nanesite neposredno na kožo.

    Ponovno uporabi, kot je potrebno: Ker je vreme topleje spomladi, boste morda morali ponovno uporabiti svoj parfum skozi ves dan. V torbici imejte majhno steklenico velikosti potovanja za dotike na poti.

    Pomladne dišave | Unikatna Slovenija

    Kateri parfumi sodijo med TOP pomladne dišave?

    Zelo težko se je odločiti za najljubšo dišavo, sploh v pomladnem in poletnem času, ko radi preizkušamo vedno nove. Tukaj je nekaj najbolj zaželjenih pomladnih dišav:

    Prepustite se pomladi in sončnemi vremenu, veter pa bo poskrbel, da bo vaš parfum zapihal v pravo smer in očaral mimoidoče.

    Deli prispevek

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


    Košarica
    • V košarici ni izdelkov.