lesena-ura

To ni samo ura. To je način življenja.

‘Kje ste to kupili?’ ‘ Izgleda odlično!’

So besede, s katerimi se boste srečevali, ko boste na zapestju nosili leseno uro, saj so edinstvene in bodo popolno darilo za vas ali za vaše bližnje.

Kaj to pomeni?

Lesene ure se ne da podvojiti. 

Narejene so iz različnih delov lesa, ki se razlikujejo po barvi, črtah kot tudi v vrsti lesa. Skoraj nemogoče je najti dva dela, ki bi bila popolnoma enaka, saj vsak pripoveduje svojo zgodbo.

To jim daje prednost, ker bo vaš unikat.

Narejene so iz popolnoma naravnih materialov.

Ti ne povzročajo alergij ali reakcij na koži. V kolikor ste alergični na kovine, še posebej nikelj, ste lahko brez skrbi, saj koža skozi leseno uro ne vsrkava nezaželjenih snovi.

Se pa lesena ura prilagodi vaši temperaturi kože. S tem boste dosegli veliko manj potenja, kot pri umetnih materialih, saj vas les poleti hladi, pozimi pa greje.

Ne pozabite, da je trpežen in vas lahko ob pravilnem negovanju spremlja še mnogo let, zato z leseno uro ne podarite samo darila sebi ali bližnjim…

Podarite tradicijo, ki traja večno.

Ročno delo lesene ure vam po meri ustvari udobje, ki se prilega vsakemu zapestju. Zaradi tega so lesene ure tako kvalitetne in dovršene.

Prilegajo se vsakemu stilu, saj si lahko po želji izberete vrsto in barvo lesa, kot tudi stil same ure, zato so tako priljubljen modni dodatek, ampak ne samo zato…

Lesene ure so zelo prijazne do okolja.

Od malih nog smo z lesom odraščali in ga poznamo kot obnovljivi vir energije. Za razliko od plastičnih ali kovinskih ur, so lesene popolnoma razgradljive.

Narejene so iz različnih delov lesa, pri čemer ne ostanejo odpadki in se porabijo tudi eksotični deli, kot je na primer bambus. Edinstvenost, kaj ne?

Kaj vas še ustavi pred nakupom lesene ure?

Predstavljajte si veselje in srečo vaše ljubljene osebe, ko ji kot darilo ob obletnici podarite leseno uro ali ponos in vzpodbudo, ko leseno uro podarite prijatelju, ki je stopil na novo življenjsko pot.

Ne pozabimo pa na vaše veselje in dobro počutje, ko jo boste lahko vsakodnevno ponosno nosili.

Vaša zbirka potrebuje nekaj unikatnega, drugačnega. Nekaj zaradi česar odstopate od ostalih in vam daje edinstven dodatek.

Investicija v leseno uro je vsekakor dolgoročna, saj z njo ne boste imeli skrbi.

 

Izberite si svojo in si drznite biti drugačni.

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.