Parfum zahteva iskrenost

Parfum zahteva iskrenost

Kateri parfum izbrati zase ali drugo osebo je večna dilema in dolgotrajen proces, ki pogosto zmede…

Parfum kot tak predstavlja večno sled, ki ostane za tabo – kot prvi vtis.

Parfum naj se zlije s tvojo osebnostjo, letnim časom, tipom kože, oblačili, obdobjem v dnevu, življenjskim stilom in samo priložnostjo. Večina žensk pravi, da jim nič ne pokvari sliko o sebi, kot to lahko povzroči napačno izbran parfum.

Mimogrede ravno na temo osebnosti sem bral zanimiv blog zapis, kateri razlaga povezavo med spodnjim perilom in osebnostjo…

Namreč ženske pravijo, da modne dodatke lahko dajo dol ali zamenjajo, napačno izrisane črte lahko pobrišejo in potegnejo nove, krilo poravnajo, srajco dajo v hlače, na drugi strani enkrat napačno izbran in uporabljen parfum bodo težko ˝dale dol˝ iz sebe v ključnem trenutku.

Sam se nebi mogel bolj strinjati.

Ravno zaradi tega je pomembno previdno, skrbno, predano, odprtega uma in čustev izbirati parfum ali več njih po svojem okusu, ki bo ustrezal tebi v celoti in popolnoma dopolnil tvojo osebnost in življenjski stil.

Vem kaj se ti dogaja, hodiš po ulici in zavohaš drugo osebo, zaželiš si prav isti parfum in se nato razočaraš. Parfum ne diši na vsaki osebi enako, kot tudi hrana nima enak okus…

Sam sem se pred dnevi spomnil parfuma, ki sem ga uporabljal v svoji mladosti, zdaj sem ga ponovno preizkusil in mi nikakor ni ustrezal. Nismo več enake osebe kot pred desetimi leti, a parfum je še vedno enak in te vrne v lepe trenutke in te hkrati spomni ko si se razšel ali razšla z bivšim partnerjem, kar navadno ne prinese dobre občutke.

Sam pogosto izjavim ˝Povej mi kakšen parfum uporabljaš in povem ti kdo si.˝.

Ne vem kaj ti uporabljaš trenutno, a vsekakor vem, da parfum zahteva popolno iskrenost, da se lahko popolnoma zlije s tabo.

Vsekakor podpiram in tudi sam uporabljam večje število parfumov, ki se zlijejo z mojo osebnostjo, letnim časom, tipom kože, oblačili (sem v procesu spremembe načina oblačenja), obdobjem v dnevu, življenjskim stilom in samo priložnostjo.

Če vse to pravilno upoštevaš bo tvoj parfum pustil podoben vtis kot ima košarkarska žoga v rokah Luke Dončića. Če boš izbiral ali izbirala parfume v Unikatni Sloveniji, te čaka nekaj zanimivih vprašanj, katera pripomorejo najti odličen parfum zate ali tebi pomembno osebo.

Če izbiraš parfume v spletni trgovini, ti svetujem, da najprej izbereš tebi znane in preverjene dišave ali pokažeš kanček poguma in izbereš nekaj čisto novega in izven tvojih okvirjev.

Odločitev je vedno samo tvoja.

Sam gledam na nov parfum kot na novo priložnost za nov začetek.

Za moške svetujem BLUE SEDUCTION – ANTONIO BANDERAS.

Za ženske svetujem LIBRE – YVES SAINT LAURENT

Za več dobrih nasvetov in idej veš kje me dobiš.

Lepo bodi

Damir Junuzović

P. S. Življenjski stil je pokazatelj tvojega načina obnašanja in osebnosti.

Deli prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


Košarica
  • V košarici ni izdelkov.