Product Tag - Armani

Prikaz vseh 12 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  EAU DE NUIT – Armani

  EAU DE NUIT – Armani

  Eau De Nuit - Armani je prava esenca sanjskega sveta. Dišavo je med njenim nastankom navdihnil trenutek, ko se dan spreminja v noč. To je popoln simbol prave moške elegance in moči duha. Parfum v sebi odlično meša nežne razburljive tone sadja, cvetja inzačimb. Dišava je zasnovana tako, da bi lahko ustavilčas in vam omogočila, da s polnžlico uživate v danem trenutku. Taizjemni moški parfum presega meje navadnih trendov. Eau De Nuit vas bo s svojimi privlačnimi esencami ponesla vse do dimenzije, kjer boste začutili pravo vznemirjenje in občutek božanskosti. Parfum je odlično utelešenje italijanske strasti inčutnosti. Dišava v sebi prepleta nasprotja, kot je svetloba in senca, sončna zarja in skrivnostnost večera. Dišava zna priklicati predstavo o čistoči, enostavnosti in prefinjenosti.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  CODE SPORT – Armani

  CODE SPORT – Armani

  To je zrela moška dišava Code Sport - Armani, ki je polna razburljivih trenutkov. Code sport je namenjena ne samo moškim, ki ljubijo adrenalin, zabavo in šport, všeč bo tudi moškim, ki imajo raje trenutke zapeljevanja pod luninim sijem. Ta razkošna dišava predstavlja lepoto moškega telesa, njegovo moč, neukrotljivost, čutnost in strast. Privoščite svojemu telesu razkošen, razburljiv in karizmatičen odmerek esenc.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  ACQUA DI GIO PROFUMO - Armani

  Vroče

  ACQUA DI GIO PROFUMO – Armani

  Prestižna moška dišava je izjemno čutna in intenzivna dišava. Parfum je ustvarjen za vse samozavestne in dinamične moške, ki iščejo osvežitev in se ne zadovoljijo z običajnim. Njena edinstvena aroma išče navdih v globinah oceana in v vulkanskih kamninah. S povezovanjem nasprotij nastaja posebna harmonija in razburljivo doživetje.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  CODE – Armani

  CODE – Armani

  Code - Armani je zapeljiva, prefinjena in večno čutna. Pustite se peljati na krilih nežnih tonov, ki sestavljajo ta omamni parfum.Code je prava izbira za modernega in seksi moškega. Koktajl esenc, ki jih vsebuje, zagotavlja izrazit in dolgotrajen vonj, ki vas bo spremljal ves dan. Dišava je postala neposrešljiv del moških po vsem svetu zaradi svoje elegance in svežine, ki temelji na drevesni osnovi. Tako se boste zaljubili v dišavo Code, da ne boste želeli nobene druge, ženske pa se vam bodo metale pod noge.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  STRONGER WITH YOU - Armani

  Vroče

  STRONGER WITH YOU – Armani

  Parfum je oblikovan z moderno energijo, ki preseneča s svojo izvirnostjo. Dišava za moške je podedovala samozavestno eleganco in lahkoto nezahtevne mladosti. Stronger with you je simbol močne mladosti.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  Aqua di Gioia - Armani

  Aqua di Gioia – Armani

  Acqua di Gioia - Armani je sladka ampak osvežujoča, nevsiljiva, močna in pomirjajoča dišava. Parfum je najbolj primeren za poletje, ko vam skupaj z vetričem gladi obraz in spominja na topel poletni večer in sprehode po obali. Očarajte svojo okolico z parfumom in uživajte v neokrnjeni naravi kadarkoli želite. Takšna je Acqua di Gioia, ki diši po morju, limeti in meti in ustvarja občutek popolne harmonije med človekom in naravo. Razvajajte svoje čute s spomini na počitnice v napornem dnevu. 
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  BECAUSE IT'S YOU - Armani

  Vroče

  BECAUSE IT’S YOU – Armani

  Dišava je okusna, preprosto neustavljiva, kot zrela malina v kombinaciji z nerolijem. Parfum predstavlja nepremagljivo žensko, polno, instinktivno in strastno. Njen čar je očiten takoj. Dišava se igra s svojo močjo zapeljevanja, saj se vanilija meša z mošusom, ki razkriva kompleksno in neverjetno globoko čutnost. Because It's You je simbol močne ljubezni. 
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  Si - Armani

  Si – Armani

  SI - Armani sladka dišava poudarja moderno ženstvenost, naravno lepoto in občutek svobode. Uporabnica dišave je v vsakem trenutku očarljiva, močna in neodvisna. Njen čar in eleganca delujeta kot privlačni magnet. Dišava Si v sebi skriva nežnost, emocije, čutnost in brezskrbnost. Ta izjemno nežni parfum je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Bodite samosvoji in ne bojte se izraziti svoj jaz z odlično dišavo za ženske Si!
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  SI PASSIONE - Armani

  SI PASSIONE – Armani

  Sadno - cvetlična dišava je primerna za strastne in neodvisne ženske. Sí Passione vas omreži s svojim zapeljivim vonjem. Dišava je dobila navdih v samozavestni ženski, ki se ne boji odločati o svojem življenju. Parfum predstavlja ljubezen in strast, ki takšno žensko spremljata skozi življenje. Parfum je namenjen vsakodnevnemu nošenju, nošenju v pisarni, prav tako se odlično prileže v strastnih večernih urah.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  CODE – Armani

  CODE – Armani

  Code - Armani je dišava namenjena izključno za ženske. Tako zapeljiva in skrivnostna kot poletna noč polna zvezd in pravljično lepih trenutkov. Takšne so temno modre sanje. Eleganca in zapeljivost, čutnost in skrivnostnost, to so melodije noči.Ali želite biti prefinjena in seksi? Želite očarati svojo okolico? Privoščite si dišavo Code. 
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  AQUA DI GIO - Armani

  AQUA DI GIO – Armani

  Acqua di Gio - Armani je močna dišava za močne moške. Ne bojte se opozoriti nase. Privoščite sebi in svoji okolici izkušnjo moškosti v obliki opojnega vonja tega parfuma. To je izziv za moške. Bodite upoštevani tako kot želite. Pokažite svetu, da ste močni, svobodni in imate seksapil! Dobite samozavest in edinstvenost, ki se ne boji biti drugačna. Vonj dišave iz vas naredi pravega moškega, takšnega ki se ne boji biti v središču pozornosti.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  AQUA DI GIO - Armani

  AQUA DI GIO – Armani

  Acqua di Gio je lepa osvežilna dišava. Giorgio Armani se zgleduje po poletnih počitnicah, ki jih je preživel na otoku Pantelleria. V dišavi Acqua di Gio začutite poletne dni na morju, sončno plaž, osvežujoč morski vetrič in mediteranski temperament. 
  5.0023.00 z DDV

EAU DE NUIT – Armani
Ocenite stran.