Profumel Parfum za pranje perila PINK FLOWER

Profumel Parfum za pranje perila PINK FLOWER

15.00  z DDV

PROFUMEL PINK FLOWER parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Cvetlično aldehidna harmonija odpira to sladko dišavo s svojim karakterjem. Zgornje note pritegnejo pozornost s svežo a odločno kombinacijo ananasa in pomarančnega cveta. V srcu dišave je elegantna damaščanska vrtnica, ki jo spremljata cvet lilije in iris. Lesna osnova zaključuje sestavo s sandalovino, ki je osvežena z balzamičnimi in energičnimi notami benzoina.

NOTE DIŠAVE: ananas, pomarančni cvet, vrtnica, cvet lilije, iris, sandalovina, balzamične note

PARFUM ZA PRANJE PERILA 250 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-ol Acetat p-t-But-Cicloexile, 2-Pentyl-3-Phenyl-2-Ppropen-1-al, 2-(4-Methylcyclohex-3-en-1-yl) Propan-2-ol, 6-Octen-1-ol, 3,7-Dimethyl, 2-Methyl-3-(4-Isopropyphenyl) Propanal, 2-Methyl Undercanal, 3,7-Dimethyl-2,6-Octadien-1-olo, (e)-3-Phenylprop-2-en-1-ol, 1,2-Benzopyrone, Dodecanal, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-one, 2-Methoxy-4-(2-Ppropen-1-yl) Phenol, Cis-4-Isopropylcyclohexenemethanol

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

 

 

SKU: 49890

Additional information

Količina

You've just added this product to the cart:

Cart
  • No products in the cart.