Profumel Parfum za pranje perila PEONY

Profumel Parfum za pranje perila PEONY

12.00 

PROFUMEL PEONY parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Dišava je cvetlično sladka in nežna kot prva ljubezen. Odpre se s sadnimi in svežimi notami. V ospredju je mandarina, ki se prepleta s cvetom breskve in mandljem. V srcu dišave prevladujejo cvetlične note s šopkom potonike, tuberoze in magnolije. Srce dišave daje ravnovesje in brezčasno eleganco. Bazne note se zaključujejo s toplimi notami.

NOTE DIŠAVE: mandarina, cvet breskve, mandelj, potonika, magnolija

PARFUM ZA PRANJE PERILA 250 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: Alpha hexyl Cinnamaldehyde Benzyl 2-Hydroxybenzoate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octayadro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)-Ethanone, 1,2-Benzopyrone, Dodecanal, 1-Methoxy-4-Propenybenzene(e), Norlimbanol, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carboxaldehyde(Isomer), 2-Methyl Undercanal

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

 

 

Šifra: 49877
Ob nakupu tega izdelka prejmete 12 točk v vrednosti 0.60 !

Dodatne informacije

Količina

You've just added this product to the cart:

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.