Profumel Parfum za pranje perila PEONY

Profumel Parfum za pranje perila PEONY

15.00  z DDV

PROFUMEL PEONY parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Dišava je cvetlično sladka in nežna kot prva ljubezen. Odpre se s sadnimi in svežimi notami. V ospredju je mandarina, ki se prepleta s cvetom breskve in mandljem. V srcu dišave prevladujejo cvetlične note s šopkom potonike, tuberoze in magnolije. Srce dišave daje ravnovesje in brezčasno eleganco. Bazne note se zaključujejo s toplimi notami.

NOTE DIŠAVE: mandarina, cvet breskve, mandelj, potonika, magnolija

PARFUM ZA PRANJE PERILA 250 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: Alpha hexyl Cinnamaldehyde Benzyl 2-Hydroxybenzoate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octayadro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)-Ethanone, 1,2-Benzopyrone, Dodecanal, 1-Methoxy-4-Propenybenzene(e), Norlimbanol, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carboxaldehyde(Isomer), 2-Methyl Undercanal

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

 

 

Šifra: 49877

Dodatne informacije

Količina

You've just added this product to the cart:

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.