Product Tag - lacoste

Prikaz vseh 4 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  ETERNITY - Lacoste

  ETERNITY – Lacoste

  Kot roke polne cvetov, tako diši parfum Eternity - Calvin Klein. Zavijte se v romantične tone in pokažite svojo čutnost. Edinstvena kombinacija šmarnice, vrtnice, lilije in jasmina prikliče vsaki ženski nekaj posebnega. Parfum je bil ustvarjen kot dokaz ljubezni. Je praznovanje nežnosti in povezanosti med moškim in žensko. Vonj je kot nalašč za elegantno žensko, ki se ne boji pokazati svojo romantično dušo. Parfum je zaradi sestave primeren za celoletno nošenje.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  L.12.12 (Bel) – Lacoste

  L.12.12 (Bel) – Lacoste

  L.12.12. - Lacoste je sproščena dišava za športnega in hkrati elegantnega moškega. Parfum se zgleduje po klasični beli majici L.12.12. in zajema občutek udobja, lahkotnosti in svežine, ki čutijo vsi moški, ki oblečejo legendarno polo majico.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  LACOSTE POUR FEMME – Lacoste

  LACOSTE POUR FEMME – Lacoste

  Lacoste Pour Femme je privlačna in spontana dišava, ki očara vsako moderno žensko. Parfum Lacoste je izrazit in spodbujajoč. S to dišavo boste privlačne, zapeljive in energične. Poudari vašo ženstvenost in čutnost. Ustvarjen je bil za čutno in samozavestno žensko, ki ne flirta za vsako ceno, vendar je zelo prijazna in očarljiva. Zaradi tega pridobiva pozornost številnih moških. Parfum Pour Femme je zelo primeren za ženske, ki vedo kaj hočejo in se ne bojijo izraziti svoje notranje emocije in deliti svoje občutke.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  TOUCH OF PINK - Lacoste

  TOUCH OF PINK – Lacoste

  Sveža, igriva in vitalna, taka je ženska dišava Touch of Pink - Lacoste. Dišava je namenjena bolj za mlada dekleta in ženske, ki izžarevajo energijo, igrivost in veselje do življenja. Dišava je kot čista duša nedolžne ženske, ki jo bo nosila. Dišava niprovokativna in ni v prvem planu, vsak bo v njej našel to, kar mu je pri srcu. Touch of pink je zaradi svojega vonja bolj primerna zatoplejše poletne dni.
  5.0023.00 z DDV

ETERNITY – Lacoste
Ocenite stran.