Product Tag - Kenzo

Prikaz vseh 5 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  JUNGLE ELEPHANT - Kenzo

  JUNGLE ELEPHANT – Kenzo

  Jungle Elephant vas pritegne s svojo prefinjeno, orientalsko aromo, ki je primerna za romantične ženske. Parfum naredi iz vsake ženske privlačno lepotico.  Jungle Élephant je narejen za neodvisno, izobraženo in moderno žensko.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  POWER – Kenzo

  POWER – Kenzo

  Power - Kenzo je lahka nežno začimbna dišava s cvetličnim pridihom, ki je namenjena posebno za moške. Načrpajte energijo in moč iz čistoče narave. Postanite popoln moški z unikatnim parfumom Power! Nenavadni in zelo originalni koktajl čutnosti, nežnosti in strasti prevzamejo celo vaše bitje in se zlijejo v harmonični združitvi z vašo dušo. Vstopite v iskriv tok energije in se pustite razvajati z občutkom čistoče in elegance, ki ju s sabo prinaša parfum Power!
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  Amour – Kenzo

  Amour – Kenzo

  Amour - Kenzo naj vas odpihne na skrivnostni Vzhod, v imenu ljubezni, z občutki zaljubljenosti. Amour predstavlja pot k ljubezni, pot v globino duše. Tiha in mirna ljubezen v slogu Vzhoda, kjer čas mineva čisto drugače. To je ljubezen, ki daje občutek varnosti in miru v duši. Amour je ljubezen, napolnjena s čustvi, cvetovi, drevesom in kadilno bozvelijo. Če so vam všeč sladke orientalske dišave, potem je gotovo Amour tisto, kar iščete, in čemur se več ne boste odrekli.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  FLOWER BY KENZO – Kenzo

  FLOWER BY KENZO – Kenzo

  Flower by Kenzo vas bo osvežil s cvetno in citrusno sadno aromo. Flower je kot nomadska roža v mestu, nežna, z mehkimi cvetličnimi toni. Vdihnite in uživajte v vonju vijolic, vrtnic in jantarja, mandljev ali vanilije. Parfum predstavlja čustva sodobnega življenja v mestu.  S parfumom Flower boste videti kot na cvetočem travniku, polnem cvetlic. 
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  KENZO HOMME – Kenzo

  KENZO HOMME – Kenzo

  Kenzo Homme je moška dišava, ki jo je navdihnil vonj morja. Ta osvežilni parfum odpira nove diamenzije in prinaša neobičajni občutek svobode in lahkotnosti. Z edinstvenim načinom vas bo napolnila z energijo in hrepenenjem po novih pustolovščinah. Parfum Kenzo Homme je poln čudovitih nasprotij, ki jih bodo vaši čuti preizkušali s polnimi pljuči.Parfum je zahvaljujoč svoji sestavi ustvarjen  kot nalašč za tople poletne dni. Doživite občutek razburljive svežine z nenavadno naravnim vonjem dišave Kenzo  Homme!
  5.0023.00 z DDV

JUNGLE ELEPHANT – Kenzo
Ocenite stran.