Product Tag - Chloe

Prikaz vseh 3 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  CHLOE – Chloe

  CHLOE – Chloe

  Chloe - Chloe je čudovita, cvetlična, pudrasta dišava, ki nas navdaja s svežino. Polna je novih navdihov, domišljije in očarljivosti. Izraža čut za stil popolne ženske, ki ljubi modo, eleganco in inovantivnost. Prepredena je s čistočo in igrivostjo. Ta parfum bo s svojo eleganco, lahkostjo in čistočo očaral vse ženske. To je odlična dišava, ki vas bo s svojo igrivostjo in čutnostjo presenetila v vsakem letnem času. Njena velika prednost je dolgotrajni obstojni tok esenc. Tudi zato je Chloe dobila mnogo oboževalk po vsem svetu, ki so ji ostale zveste še naprej.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  LOVE STORY – Chloe

  Vroče

  LOVE STORY – Chloe

  Love Story - Chloe je inspiracija romantike in mesta ljubezni-Pariza. Še ena sladko cvetlična dišava, ki tokrat izvira iz cveta pomaranče. Vonj je sveže - sladkast, z notami cveta pomaranče, jasmina z Madagaskarja in Nerolija. Romantika - to je prava beseda za parfum Love Story. Dišava je odlična izbira za vsakodnevno nošenje.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  NOMADE – Chloe

  NOMADE – Chloe

  Bohemska, samosvoja, pustolovska in nepozabna – takšna je parfumska voda Chloé Nomade. Tudi vi se odpravite na skrivnostno pot, kjer boste odkrili še neraziskana obzorja. Nomade je nova razlaga ženskosti, kombinacije moči in nežnosti, svobode in ljubezni, za odkrivanje sveta v vseh njegovih oblikah. Dišava, ki je ustvarjena za neodvisno žensko, je prišla na trg leta 2018.
  5.0023.00 z DDV

CHLOE – Chloe
Ocenite stran.