Product Tag - Cacharel

Prikaz vseh 4 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  AMOR AMOR FRAICHE - Cacharel

  AMOR AMOR FRAICHE – Cacharel

  Intenzivna ženska dišava Classique predstavlja lepo, romantično, čutno in prefinjeno dišavo, ki je sestavljena iz mešanice cvetno-sadnih esenc. Dišava je bila posebej zasnovana za samozavestne in elegantne ženske z izbranim okusom. Zaradi edinstvenosti dišave se boste počutili sveže in naravno lepe. Dolgotrajen vonj tega parfuma pridobi pozornost vsakega moškega v vaši bližini.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  NOA – Cacharel

  NOA – Cacharel

  Noa - Cacharel je cvetno-lesna dišava s kremnim podtonom. V sami notranjosti narave se je rodila čista lepota po imenu Noa, ki je utelešenje nedolžnosti. Zakrita v bele cvetove in cedrov mah prinaša očarljiv vetrič esenc, ki obuja  žensko nežnost in ranljivost. Kombinacija zapeljivih esenc dišave Noa je priljubljena v vsakem letnem času in vsakem življenjskem obdobju. Naročite si jo in ji dovolite, da vas očara s svojimi sladkimi in nežnimi toni, ki bo v vas okrepila žensko čutnost in prefinjenost.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  EDEN – Cacharel

  EDEN – Cacharel

  Eden - Cacharel vas popelje na krilih čutnosti v rajske vrtove. Dišava je sestavljena iz sadno-cvetličnih tonov. Ta edinstvena dišava za ženske  je še posebej primerna za poletne dni. Eden vas osveži in doda vam pozitivno razpoloženje. Zbudi v vas strast in željo za novo pustolovščino. Doživite strastni raj! 
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  AMOR AMOR – Cacharel

  AMOR AMOR – Cacharel

  Amor Amor - Cacharel je dobesedno eliksir ljubezni za ženske in dekleta, ki hrepenijo po romanci. Privlačna aroma citrusov - pomaranče in mandarine je zavita v skrivnostno tančico mošusa in sandalovine. Cvetno-sadna dišava je primerna za vse letne čase - ljubezen ne bo čakala! Poskusite vonj, ki moškim zavrti glavo.  Amor Amor je dišava, ki je primerna za dekleta, ki se ne bojijo pokazati svojih čustev. Pokrovček samo čaka na to, da ga odklenete in izpustite vonj v svet. Nihče se mu ne more upreti. Sladka, strastna in ​​provokativna - to pa je Amor Amor. 
  5.0023.00 z DDV

AMOR AMOR FRAICHE – Cacharel
Ocenite stran.