Profumel Parfum za pranje perila PINK FLOWER

Profumel Parfum za pranje perila PINK FLOWER

12.00 

PROFUMEL PINK FLOWER parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Cvetlično aldehidna harmonija odpira to sladko dišavo s svojim karakterjem. Zgornje note pritegnejo pozornost s svežo a odločno kombinacijo ananasa in pomarančnega cveta. V srcu dišave je elegantna damaščanska vrtnica, ki jo spremljata cvet lilije in iris. Lesna osnova zaključuje sestavo s sandalovino, ki je osvežena z balzamičnimi in energičnimi notami benzoina.

NOTE DIŠAVE: ananas, pomarančni cvet, vrtnica, cvet lilije, iris, sandalovina, balzamične note

PARFUM ZA PRANJE PERILA 250 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-ol Acetat p-t-But-Cicloexile, 2-Pentyl-3-Phenyl-2-Ppropen-1-al, 2-(4-Methylcyclohex-3-en-1-yl) Propan-2-ol, 6-Octen-1-ol, 3,7-Dimethyl, 2-Methyl-3-(4-Isopropyphenyl) Propanal, 2-Methyl Undercanal, 3,7-Dimethyl-2,6-Octadien-1-olo, (e)-3-Phenylprop-2-en-1-ol, 1,2-Benzopyrone, Dodecanal, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-one, 2-Methoxy-4-(2-Ppropen-1-yl) Phenol, Cis-4-Isopropylcyclohexenemethanol

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

 

 

Šifra: 49890
Ob nakupu tega izdelka prejmete 12 točk v vrednosti 0.60 !
Poglej košarico

Dodatne informacije

Količina

You've just added this product to the cart: