Trgovina

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  EAU DE NUIT – Armani

  EAU DE NUIT – Armani

  Eau De Nuit - Armani je prava esenca sanjskega sveta. Dišavo je med njenim nastankom navdihnil trenutek, ko se dan spreminja v noč. To je popoln simbol prave moške elegance in moči duha. Parfum v sebi odlično meša nežne razburljive tone sadja, cvetja inzačimb. Dišava je zasnovana tako, da bi lahko ustavilčas in vam omogočila, da s polnžlico uživate v danem trenutku. Taizjemni moški parfum presega meje navadnih trendov. Eau De Nuit vas bo s svojimi privlačnimi esencami ponesla vse do dimenzije, kjer boste začutili pravo vznemirjenje in občutek božanskosti. Parfum je odlično utelešenje italijanske strasti inčutnosti. Dišava v sebi prepleta nasprotja, kot je svetloba in senca, sončna zarja in skrivnostnost večera. Dišava zna priklicati predstavo o čistoči, enostavnosti in prefinjenosti.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  CODE SPORT – Armani

  CODE SPORT – Armani

  To je zrela moška dišava Code Sport - Armani, ki je polna razburljivih trenutkov. Code sport je namenjena ne samo moškim, ki ljubijo adrenalin, zabavo in šport, všeč bo tudi moškim, ki imajo raje trenutke zapeljevanja pod luninim sijem. Ta razkošna dišava predstavlja lepoto moškega telesa, njegovo moč, neukrotljivost, čutnost in strast. Privoščite svojemu telesu razkošen, razburljiv in karizmatičen odmerek esenc.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  ACQUA DI GIO PROFUMO - Armani

  Vroče

  ACQUA DI GIO PROFUMO – Armani

  Prestižna moška dišava je izjemno čutna in intenzivna dišava. Parfum je ustvarjen za vse samozavestne in dinamične moške, ki iščejo osvežitev in se ne zadovoljijo z običajnim. Njena edinstvena aroma išče navdih v globinah oceana in v vulkanskih kamninah. S povezovanjem nasprotij nastaja posebna harmonija in razburljivo doživetje.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  CODE – Armani

  CODE – Armani

  Code - Armani je zapeljiva, prefinjena in večno čutna. Pustite se peljati na krilih nežnih tonov, ki sestavljajo ta omamni parfum. Code je prava izbira za modernega in seksi moškega. Koktajl esenc, ki jih vsebuje, zagotavlja izrazit in dolgotrajen vonj, ki vas bo spremljal ves dan. Dišava je postala neposrešljiv del moških po vsem svetu zaradi svoje elegance in svežine, ki temelji na drevesni osnovi. Tako se boste zaljubili v dišavo Code, da ne boste želeli nobene druge, ženske pa se vam bodo metale pod noge.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  STRONGER WITH YOU - Armani

  Vroče

  STRONGER WITH YOU – Armani

  Parfum je oblikovan z moderno energijo, ki preseneča s svojo izvirnostjo. Dišava za moške je podedovala samozavestno eleganco in lahkoto nezahtevne mladosti. Stronger with you je simbol močne mladosti.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  AQUA DI GIO - Armani

  AQUA DI GIO – Armani

  Acqua di Gio - Armani je močna dišava za močne moške. Ne bojte se opozoriti nase. Privoščite sebi in svoji okolici izkušnjo moškosti v obliki opojnega vonja tega parfuma. To je izziv za moške. Bodite upoštevani tako kot želite. Pokažite svetu, da ste močni, svobodni in imate seksapil! Dobite samozavest in edinstvenost, ki se ne boji biti drugačna. Vonj dišave iz vas naredi pravega moškega, takšnega ki se ne boji biti v središču pozornosti.
  5.0023.00 z DDV

EAU DE NUIT – Armani
Ocenite stran.