Trgovina

Prikaz vseh 3 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  Deep Red - Hugo Boss

  Deep Red – Hugo Boss

  Deep Red - Hugo Boss je dišava za pogumno žensko. Ne bojte se iti za vašim ciljem. Res nenavadna sestava tega parfuma prinese občutek edinstvenosti in izjemnosti tudi za zahtevne ženske. Postanite lastnica samozavesti in čutnosti s parfumom Deep Red. Pozabite na pravila vsakdanjega življenja in uživajte v čisti energiji ženstvenosti in čutnosti!
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  THE SCENT FOR HER - Hugo Boss

  THE SCENT FOR HER – Hugo Boss

  Odlična cvetno sadna dišava z zapeljivo in razkošno sestavo izžareva žensko eleganco, toplino in zapeljivost. Sama sestava parfuma se je dotaknila mnoge priznane oblikovalce parfumov, kajti dišava se odpira z nenavadnimi sočnimi in žametnimi odtenki breskve v kombinaciji cvetov frezije. Z dišavo The Scent for her ne bo ostala ravnodušna prav nobena ženska.  
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  BOSS ORANGE – Hugo Boss

  Vroče

  BOSS ORANGE – Hugo Boss

  Hugo Boss Orange je sadno-cvetlična dišava za ženske, ki hrepenijo po svežini in čistosti duha. Vstopite v svet cvetov in sadnih melodij. Dobite pozitivno energijo s kombinacijo svežine in elegance. Bodite drugačna. Izstopite iz množice in bodite samozavestna. Zaljubite se v parfum Orange in vaša okolica vas bo tudi ljubila. Oblecite se v svežino in čistost. Oblecite se v parfum Orange.  
  5.0023.00 z DDV

Deep Red – Hugo Boss
Ocenite stran.