Trgovina

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • V košarico ste dodali:

  Aqua di Gioia - Armani

  Aqua di Gioia – Armani

  Acqua di Gioia - Armani je sladka ampak osvežujoča, nevsiljiva, močna in pomirjajoča dišava. Parfum je najbolj primeren za poletje, ko vam skupaj z vetričem gladi obraz in spominja na topel poletni večer in sprehode po obali. Očarajte svojo okolico z parfumom in uživajte v neokrnjeni naravi kadarkoli želite. Takšna je Acqua di Gioia, ki diši po morju, limeti in meti in ustvarja občutek popolne harmonije med človekom in naravo. Razvajajte svoje čute s spomini na počitnice v napornem dnevu.  
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  BECAUSE IT'S YOU - Armani

  Vroče

  BECAUSE IT’S YOU – Armani

  Dišava je okusna, preprosto neustavljiva, kot zrela malina v kombinaciji z nerolijem. Parfum predstavlja nepremagljivo žensko, polno, instinktivno in strastno. Njen čar je očiten takoj. Dišava se igra s svojo močjo zapeljevanja, saj se vanilija meša z mošusom, ki razkriva kompleksno in neverjetno globoko čutnost. Because It's You je simbol močne ljubezni.  
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  Si - Armani

  Si – Armani

  SI - Armani sladka dišava poudarja moderno ženstvenost, naravno lepoto in občutek svobode. Uporabnica dišave je v vsakem trenutku očarljiva, močna in neodvisna. Njen čar in eleganca delujeta kot privlačni magnet. Dišava Si v sebi skriva nežnost, emocije, čutnost in brezskrbnost. Ta izjemno nežni parfum je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Bodite samosvoji in ne bojte se izraziti svoj jaz z odlično dišavo za ženske Si!
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  SI PASSIONE - Armani

  SI PASSIONE – Armani

  Sadno - cvetlična dišava je primerna za strastne in neodvisne ženske. Sí Passione vas omreži s svojim zapeljivim vonjem. Dišava je dobila navdih v samozavestni ženski, ki se ne boji odločati o svojem življenju. Parfum predstavlja ljubezen in strast, ki takšno žensko spremljata skozi življenje. Parfum je namenjen vsakodnevnemu nošenju, nošenju v pisarni, prav tako se odlično prileže v strastnih večernih urah.
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  CODE – Armani

  CODE – Armani

  Code - Armani je dišava namenjena izključno za ženske. Tako zapeljiva in skrivnostna kot poletna noč polna zvezd in pravljično lepih trenutkov. Takšne so temno modre sanje. Eleganca in zapeljivost, čutnost in skrivnostnost, to so melodije noči. Ali želite biti prefinjena in seksi? Želite očarati svojo okolico? Privoščite si dišavo Code.  
  5.0023.00 z DDV
 • V košarico ste dodali:

  AQUA DI GIO - Armani

  AQUA DI GIO – Armani

  Acqua di Gio je lepa osvežilna dišava. Giorgio Armani se zgleduje po poletnih počitnicah, ki jih je preživel na otoku Pantelleria. V dišavi Acqua di Gio začutite poletne dni na morju, sončno plaž, osvežujoč morski vetrič in mediteranski temperament.  
  5.0023.00 z DDV

Aqua di Gioia – Armani
Ocenite stran.