Točeni parfumi vrhunske kakovosti


Ste tudi vi naveličani plačevanja dragih parfumov, ki vam ne zagotavljajo kakovosti?

Točeni parfumi so odličen način, da se izognete visokim stroškom kupovanja dragih parfumov. Naši parfumi poskrbijo za kakovosten in pristen vonj, ki ste ga vajeni, po ugodni ceni.

Naša ponudba vključuje parfume vseh priznanih blagovnih znamk, kot so Chanel, Dior, Moschino, Roberto Cavalli, Prada, Dior in mnogi drugi, seznam pa redno posodabljamo glede na novosti na tržišču in želje naših strank. Našli boste parfume tako za moške kot za ženske, zato so naši točeni parfumi odlično darilo za vaše prijatelje in bližnje.

Točeni parfumi se zgledujejo po najbolj priznanih in iskanih blagovnih znamkah, zato razlike v vonju sploh ni mogoče opaziti. Preglejte našo ponudbo in se prepričajte o neverjetni kakovosti naših točenih parfumov.


Kako poteka prodaja točenih parfumov?


Prodaja točenih parfumov poteka z izlitjem iz 250 ml steklenice v izbrane majhne stekleničke štirih različnih kapacitet.

Naši točeni parfumi sodijo v najvišji kakovostni razred, zato vam zagotavljamo neprimerljivo kakovost in avtentičen vonj, ki vas bo spremljal pri vseh vsakodnevnih opravkih. Nizko ceno zagotavlja poseben, več sto let star način prelivanja parfumov iz večjih steklenic v manjše, pri tem pa lahko sami izbirate želeno količino. Tako boste poskrbeli, da imate doma vedno ravno pravšnjo količino parfuma. Pogosto namreč najdete parfum v prevelikih količinah, v katerih se vonj zaradi manj pogosto uporabe porazgubi, hkrati pa vam ni treba skrbeti, da bi vam vašega najljubšega parfuma zmanjkalo.

Naši visoko kakovostni točeni parfumi sodijo v razred Eau de parfum ali EDP, kar zagotavlja vsaj 15% vsebnost ekstrakta. S tem vam zagotavljamo višjo kakovost vonja kot pri običajnih prodajanih parfumih, ki navadno dosegajo le stopnjo Eau de toilette (EDT), pri katerih se količina ekstrakta giblje okoli med 5 in 10 %.


Kaj vam zagotavlja kakovost točenih parfumov?


V ponudbi so vam na voljo tako moški kot ženski točeni parfumi. Pridružite se tisočim zadovoljnih strank, katerim že leta zagotavljamo njihove najljubše parfume po neverjetnih cenah.

točeni parfumi

15ml

 7€ 5€

točeni parfumi

30ml

 10€ 8€

točeni parfumi

50ml

 15€ 13€

točeni parfumi

100ml

 25€ 23€

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, vam v roku 14 dni po zaključenem nakupu vrnemo denar!

Parfumi
5 (100%) 3 votes