3 nenavadni razlogi, zakaj podariti parfum...

Živjo,

Izredno vesel sem, da te je ta zapis našel, saj ti v nadaljevanju predstavim najzanesljivejši način obdarovanja, ki se prenaša iz generacije v generacijo, že več stoletij.

PARFUM.

Mogoče si misliš, da je to že zlajnano, a naj te presenetim…

Pravzaprav je, pa ni : )

Ne skrbi, ni moj namen, da te zmedem, rad bi ti le povedal 3 nenavadne razloge, zakaj je parfum še vedno čudovito darilo, ki bo brez dvoma, obdarjeni osebi narisalo nasmešek na obraz…

1… Podariti dišavo, je nekaj osebnega in priča o toplini odnosa z obdarjeno osebo.

Ker dišava ni zgolj vonj, ampak predstavlja tudi neizbrisen vtis o človeku, je parfum čudovito darilo za najdražje, ki jim želiš sporočiti, da so ti pomembni.

Seveda pa smo si ljudje med seboj različni, zato obstaja na milijone vonjev, mešanic in kombinacij, ki lahko zadovoljijo prav vse okuse.

Zato ti svetujem…

Podari vonj, ki ga obdarjena oseba že uporablja ali pa poskusi z aromami, ki te na to osebo spominjajo.

Le tako bo tvoje darilo doseglo željeni učinek in priklicalo pristno veselje.

Res pa je tudi…

2… S parfumom lahko osebi podariš priložnost za nove izkušnje, čustva in doživetja.

Nov vonj je namreč čudovita priložnost za takojšnje potovanje v nove, razburljive svetove (četudi so zaprte občinske meje) saj dišava lahko povzroči, da se vsaj za minuto odmaknemo od vsakdanjega stresa in začutimo duševni mir.

Z novim parfumom, začne človek nemudoma pisati nove spomine in dotični vonj postane neizbrisen spomin nate ali na dogodke in čustva povezana s tabo.

Dišava pa je lahko tudi način s katerim človeku pokažeš, kakšna čustva gojiš do njega in kaj njegova ali njena bližina vzbudi v tebi… Tako kot z barvami in besedami, lahko namreč človeka opišemo tudi z vonjem.

In nenazadnje…

3… Parfum je prestižno darilo, ki si ga zdaj lahko privoščiš, brez večjih šokov za denarnico.

Naj razložim…

Če si v starih časih nekomu podaril dišavo, je to pričalo o močnem spoštovanju in občudovanju te osebe, saj so naravne aromatične snovi bile zlata vredne.

ZANIMIVOST: Po biblijski legendi sta bila dva od treh daril, ki so jih čarovniki podarili dojenčku Jezusu, parfumerijska

Parfum je torej od nekdaj predstavljal dragoceno darilo, vendar danes na srečo steklenička parfuma ni več tako pregrešno draga in posledično lahko z njim večkrat obdarimo svoje drage, ali pocrkljamo sebe.

Danes so parfumi luksuz, ki je dostopen vsem.

Nikakor pa to ne pomeni, da so z nižjo ceno parfumi izgubili svojo vrednost, saj so smo dandanes priča izjemno kvalitetnim in obstojnim točenim parfumom, ki odlično kopirajo najbolj prestižne dizajnerske vonje.

Konec koncev pa se z darovanjem dišave ne bahaš s svojim bogastvom, temveč pokažeš, kako draga ti je obdarjena oseba.

Ni torej pomembna draga embalaža, ampak tvoja ljubezen in skrb, ki jo gojiš do obdarjene osebe.

Torej…

Če si želiš tudi ti sebe ali svoje drage, letos obdariti s čudovitim vonjem, preveri našo bogato zakladnico točenih parfumov in izberi dragocena decembrska darilca…

Komaj čakam, da preizkusiš naše čudovite vonje,

Damir Junuzović, prijatelj mnogih dišečih ljudih in uspešen podjetnik

P.S. Aja…

Če se ti po kakšnem čudnem naključju pripeti, da iz naše dišeče zakladnice izbereš vonj, ki ne bo zadovoljil tvojih čutov ali okusa obdarjene osebe, ni nobenega razloga za preplah…

Parfum lahko v roku 30 dni od nakupa brez obveznosti vrneš, mi pa ti vrnemo vse do zadnjega centa.

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.